CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel Thermalpark se nachází přímo v hlavní budově rekreačního komplexu Thermalpark Dunajská Streda, odkud hosty dělí od bazénů, masážního centra a saunového světa pouze pár kroků.

Všechny ceny a objednávka

Na ploše 18 hektarů se nachází 4 vnitřní a 6 venkovních bazénů s mineralizovanou léčivou a termální vodou s teplotou od 26 do 39 °C, která má příznivé účinky při potížích pohybového ústrojí. Milovníkům pohybu jsou určeny sportovní hřiště jakož i přírodní jezero s možností koupání, rybolovu a nemotorizovaných vodních sportů. Nabídku Thermalparku doplňuje nové masážní centrum a saunový svět pro bezkonkurenční odpočinek a uvolnění.
Pro malé děti nabízí koupaliště vyžití v dětském bazénu se zábavnou skluzavkou a dětský letní klub s pestrým programem. Větší nadšenci adrenalinu a zábavy mají možnost vyzkoušet tobogánovou věž se sedmi tobogány.
Milovníci pohybu jsou v hlavní sezóně očekávání na sportovních hřištích (plážový minigolf, multifunkční hřiště, stolní tenis, venkovní šachy).

Hodnocení klientů: 9,1 z 10 ★★★★★★★★★☆

Miluše hodnotí za starší pár pobyt v červnu 2023 ★★★★★★☆☆☆☆

Klady:
Propojení hotelu s bazénovým světem. Příjemné prostředí.

Zápory:
Lepší sortiment jídel a jeho označení+ uchování pokrmů v ohřívacím zařízení ( jídlo by mělo být přikryté) a řádně označené názvem pokrmu

Jiří hodnotí za rodinu s většími dětmi pobyt v červenci 2019 ★★★★★★★★★☆

Klady:
Spousta změn k lepšímu proti minulému pobytu v 2014. Ubytování - nová výstavba a zvláště pak úroveň stravování

Zápory:
nemám námitek

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Dvoulůžkový pokoj Standard (19 m²) je moderně zařízený pokoj s velkou manželskou postelí, která poskytuje komfortní ubytování pro dvě osoby.
Dvoulůžkový pokoj Standard Plus (19 m²) je moderně zařízený pokoj s velkou manželskou postelí a prostornou terasou (do 6 m²).
Dvoulůžkový pokoj Comfort (23 m²) je komfortní pokoj s manželskou postelí a s možností jedné přistýlky. Pokoj je vybaven balkonem (3,5 m²) s krásným výhledem na bazény a areál Thermalparku.
Dvoulůžkový pokoj Premium (23 m²) je komfortní pokoj s manželskou postelí a s možností jedné přistýlky. Pokoj Premium je vybavena krásnou rozměrnou terasou (do 9,5 m²) s jedinečným výhledem na celý areál Thermalparku.
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou nebo sprchou, fénem na vlasy, LED TV s širokým výběrem televizních programů, telefonem, minibarem, trezorem a Wi-Fi připojením.
Bezbarierové pokoje jsou jenom ve dvoulůžkovém pokoji Comfort

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně a večeře formou bufetu).

Slevy

Akce 7=6 nocí (jedna noc zdarma, platí celoročně. Sleva 10% pro seniory 60+, platí celoročně, nelze kombinovat s akcí 7=6. Dítě do 6 let bez nároku na služby zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Parkování zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 2 EUR / osoba a noc, platba na místě. Parkování 5 EUR / noc, platba na místě.
Cenu jednolůžkového pokoje vám rádi sdělíme na vyžádání.

Bonusy při objednávce ubytování na tomto webu


Oblast

  • Jižní Slovensko foto Jižní Slovensko - Jižní Slovensko je nejteplejší oblastí našeho východního souse...

Obec

  • Dunajská Streda foto Dunajská Streda - Dunajská Streda je především známá svými termálními prameny vho...

Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

Všechny hotely Dunajské Strede