CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel se nachází v centru lázeňského městečka a je vzdálený cca 800 m od letního koupaliště.

Všechny ceny a objednávka

Rajecké Teplice se využívají na léčení zánětlivých a degenerativních chorob pohybového ústrojí, kloubů, páteře, nervových chorob a chorob z povolání. Lázeňský dům Aphrodite poskytuje léčebné a rehabilitační procedury v termálních bazénech venkovních i vnitřních – relaxačním 38°C, plaveckém 29°C, masáže, masážní vany, whirlpool, sauny a skotské střiky v překrásném antickém stylu.

Hodnocení klientů: 9,6 z 10 ★★★★★★★★★★

Veronika hodnotí za pár ve středním věku pobyt v listopadu 2023 ★★★★★★★★★★

Klady:
Úplně všechno je tam na jedničku.

Zápory:
Nic

Jozef hodnotí za starší pár pobyt v únoru 2020 ★★★★★★★★★★

Klady:
Vše bylo na vysoké ůrovni , zaujal nás saunový svět , kde je opravdu maximální relax a velký prostor k odpočinku! Snídaně byla výborná a pro mě diabetika oceňuji velký výběr ovoce a zeleniny, personál informovaný a usměvavý! Budu všem doporučovat !

Zápory:

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Ubytování v rekonstruovaných luxusních jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích typu comfort s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, ledničkou, TV/SAT, rádiem a telefonem. Připojení k internetu přes Wi-Fi v kavárně a lobby zdarma.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně i večeře formou bohatého bufetu).

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na ubytování, stravování a procedury zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Dětské ceny na přistýlce se vztahují na dítě 3–12 let bez procedur.
BONUS: neomezený vstup do vodního světa (vnitřní a nové venkovní římské termální bazény) a saunového světa (arabská, solná, mentolová a finská sauna) a hotelového fitness. Parkování zdarma. Zapůjčení županu pro osoby ubytované na pevném lůžku. Osoby ubytované na přistýlce nemají župan.

Příplatky

Rekreační poplatek 1,5 EUR / osoba a den, platba na místě. Jednolůžkový pokoj Classic 1 255 Kč/pokoj a noc. Pokoj s balkonem 165 Kč/ osoba a noc.

Oblast

Obec

  • Rajecké Teplice foto Rajecké Teplice - Rajecké Teplice leží nedaleko Žiliny, v údolí říčky Rajčianky, ...

Nej atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • VILA MARGARÉTA VILA MARGARÉTA, Rajecké Teplice - Vila Margaréta se nachází v bezprostřední blízkosti centra Rajeckých Teplic. Areál vily se zahradou, malým jezírkem a altánkem nabízí m...

Všechny hotely Rajecké Teplice